Hosszú élettartamra tervezve!

Ha biztos akar lenni választásában, kezdje az alapanyagok vizsgálatával!
A Sarba SpA  által gyártott játékok és utcabútorok közismerten biztonságosak és sokoldalúak, hosszú élettartamra tervezettek.

A Classic Line hagyományos vonalvezetésű minőségi berendezések és játékeszközök sorozatát kínálja, melyek rétegragasztott BSH fa oszlopokkal, valamint tűzihorganyzott és festett acél rögzítőelemekkel készülnek.
A faszerkezet elemeit viaszalapú lakkréteggel védik az öregedés ellen. Az oldalpanelek és egyéb alkotórészek (HPL panel, fenolgyantás rétegelt lemez…) is gondosan lettek kiválasztva és elhelyezve az igénybevételnek megfelelően.

Az összeszerelt játékok hosszantartó szerkezeti stabilitását és épségét,  a  vázszerkezetbe süllyesztett acélkerettel érik el, amely egyben megoldás a hőmérséklet ingadozás kedvezőtlen hatásaira is.
A rögzítőcsavarok minden esetben speciális borítást kapnak, illetve  süllyesztve kerülnek alkalmazásra, hogy a maximális biztonságot nyújtsa a játékot használó gyerekeknek és védelmet az esetleges rongálások ellen.

A Space City, modern vonalvezetésű fémtermékek sorozatát kínálja, amelyek képesek ellenállni mindenféle igénybevételnek, akár a vandalizmusnak is.

A mászókák alkalmasak a gyermekek szellemi és fizikai fejlődésének elősegítésére, akár a legfiatalabb korosztálytól is. A felhasznált PVC borítású acélbetétes kötél kiválóan megfelel a használatból eredő elvárásoknak.

Minden korosztály kedvencei közé tartoznak azon játékok (hinták, forgók), melyek mozgó illetve forgó elemeket tartalmaznak. Ezért ezen eszközök esetében a biztonság és a terhelhetőség fokozottabb figyelmet igényel a gyártás illetve az anyagkiválasztás során.

A hintaülőkék mindig fontos biztonsági tényezőként szerepelnek a gyermekek megóvása szempontjából. A SARBA hintaülőkéi hosszú élettartamú 100%-os gumival vannak borítva, hogy tompítsák az esetleges sérüléseket. A hintaülőkék galvanizált lánccal vannak felfüggesztve a forgó (önkenő) perselyekhez, így a hinták biztonságosak és kevés karbantartást igényelnek.

A játszóeszközök rögzítése horganyzott acél talpakkal történik, így megelőzhető a fa alkatrészek korhadása, mely a játék élettartamát jelentősen megnöveli.