RÓLUNK

Közel 20 éve szenvedélyük a bölcsődei, óvodai, iskolai játszóudvarok és köztéri játszóterek tervezése, építése.

Cégünk az 1959-ben alapított olasz SARBA cég egyedi és időtálló köztéri játékainak, /torna, fitnesz, street workout, idősek parkja/ és parkberendezéseinek kizárólagos forgalmazója.
A termékeket Modenában tervezik, gyártják és tesztelik. Elsődleges szempont a magas színvonal a legapróbb részletekre is odafigyelve. Az eszközök közismerten biztonságosak és sokoldalúak, hosszú élettartamra tervezettek, így minimalizálják az üzembentartó karbantartási költségeit és munkáit.

A termékek minőségét az alkalmazott ISO 9001 minőségirányítási rendszer, és az EN 1176 játszótéri eszközök biztonsági követelményeire vonatkozó európai szabványok betartása szavatolja

A termékek az esztétikai, funkcionális és biztonsági feltételeknek maximálisan megfelelnek, és ennek is köszönhető, hogy a világ minden pontján, és Magyarország sok településén kerültek már telepítésre.

Mi a termékek forgalmazásán túl, a tervezéstől a kivitelezéséig vállaljuk a játszótérrel kapcsolatos munkákat.

Célunk, hogy az igényeket és lehetőségeket figyelembe véve, olyan játszótereket, parkokat hozzunk létre magán kertekben, gyermekintézményekben, idősek otthonában, közterületeken egyaránt, amelyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a felhasználók igényeinek, aktivitásának, kreativitásának, fantáziájának és a környezetvédelmi szempontoknak is hosszútávon.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bátran, mindenben segítünk!